Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sugar-Free Muffins
Zutaten für 18  Menge anpassen
die Zutaten:
 Judi M. Phelps
1 TasseDates chopped
1/2 Tasseraisins
1/2 TasseDried pitted prunes; chopped
1/2 Tasseapple juice
1/2 Tassewater
1/2 TasseReduced-fat margarine
1/4 Teelöffelsalt
1/2 TasseLiquid egg substitute
1 Teelöffelvanilla
1 Tasseflour
1 TeelöffelBaking soda
1/2 Tassewalnuts chopped
die Zubereitung:

Preheat oven to 350 degrees F. In a medium saucepan, stir together dates, raisins, prunes, apple juice, and water. Bring to a boil, and boil for 5 minutes. Stir in margarine and salt; set aside to cool.

Stir in egg substitute and vanilla; mix well. In a small bowl, mix flour and baking soda together just until mixed; add to batter. Fold in nuts.

Line muffin cups with papers and fill 2/3 full. Bake 15 to 20 minutes or until done. Turn off oven and leave muffins in oven for 2 minutes. Each muffin equals 1 serving.

Nutritional analysis: 154 calories per serving: 7 g fat, 4 g protein, 23 g carbohydrate, 0 cholesterol, 83 mg sodium. For exchange diets count 1 starch, 1/2 fruit, 1 fat.

in Minutes.

juphelps@delphi. Com


Anmerkungen zum Rezept:
keine