Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Garbanzo Bean and Sausage Soup
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gBulk italian sausage
1 mittelOnion coarsely chopped
3 Tassewater
1/2 Teelöffelbasil leaves dried
1/2 Teelöffeloregano dried leaves
Carrots sliced
1 mittelZucchini or yellow summer
 Squash; halved and sliced
2 DoseCondensed; (10-3/4 ozs each)
 Tomato soup
1 DoseGarbanzo beans; (15 ozs) Drained
 parmesan grated
die Zubereitung:

in 4-quart Dutch oven until sausage is light brown; drain. Stir in remaining ingredients except cheese. Heat to boiling; reduce heat. Cover and simmer until vegetables and garbanzo beans are tender, about 20 minutes. Serve with cheese. 6 Servings. .


Anmerkungen zum Rezept:
keine