Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Hearty Italian Bean Soup
Zutaten für 5 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 x ca. 450 gHam; cooked, cut into 1/2
Celery stalk diced
Carrot; medium, chopped
Onion; medium, chopped
9 x ca. 30 gzucchini diced
15 oz. can white beans
1 Esslöffelolive oil
1/2 Teelöffelbasil
1/4 Teelöffelpepper
16 oz. can tomato; stewed
14 oz. can chicken broth
1 TasseSpinach; fresh, chopped
1 Priseparmesan grated
die Zubereitung:

1. Remove 1 1/2 cup white kidney beans to medium bowl; mash beans until smooth with a potato masher or fork. 2. In 5 qt. Pot, heat olive oil, ham, celery, carrots, onion, zucchini, basil, and pepper until veggies are tender and begin to brown, about 15 minutes. 3. Stir in stewed tomatoes, chicken broth, chopped spinach, mashed white beans, and 2 cups water, use spoon to break up tomatoes; heat till boiling. Reduce heat, cover, and simmer 15 minutes to blend flavors. Stir in remaining beans; heat through. 4. Sprinkle with parmesan cheese and serve.


Anmerkungen zum Rezept:
keine