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Tofu "Egg" Salad
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
6 x ca. 30 gLite firm tofu
2 EsslöffelLight mayonnaise; (or vegan mayo)
1 Teelöffelcurry powder
2 TeelöffelNutritional yeast
3 EsslöffelSpinach finely chopped
1 Teelöffelgreen onion minced
1/4 Teelöffelblack pepper freshly ground
1 Teelöffelparsley fresh, finely chopped
1/2 Teelöffelcapers optional
die Zubereitung:

Place tofu in a small bowl and mash with a fork to create small chunks. Add remaining ingredients and stir. Chill for 1 to 2 hours or more to allow flavors to develop.

Serving suggestions: Toast 2 slices of multigrain bread, top with 2 ounces of Tofu "Egg" Salad, slices of tomato, onion, lettuce, etc. Or serve on hamburger or sandwich buns.

Per serving: 45 calories & 1.3 g fat

Per serving: 39 Calories (kcal); 3g Total Fat; (65% calories from fat); trace Protein; 3g Carbohydrate; 5mg Cholesterol; 82mg Sodium Food Exchanges: 0 Grain(Starch); 0 Lean Meat; 0 Vegetable; 0 Fruit; 1/2 Fat; 0 Other Carbohydrates


Anmerkungen zum Rezept:
keine