Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Tofu-Tortilla Soup (Vegetarian)
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 mittelRed onions; 1/4-inch cubes
1 mittelJicama; peeled, 1/4-inch
 Cubes
1 mittelCarrot; peeled, 1/4-inch
 Cubes
2 mittelGreen peppers; 1/2-inch cubes
1 grossTomato; 1/4-inch cubes
Dry chipotle chiles; chopped
2 1/2 ca. 1 LiterWater; or vegetable stock
3/4 TasseMiso paste
1/4 Tassesoy sauce
3 EsslöffelCilantro chopped
 cumin to taste
1 x ca. 450 gTofu; 1/2-inch cubes
 Corn tortillas; fried or baked and
 Cut into julienne
 Strips
die Zubereitung:

Combine onion, jicama, carrot, green peppers, tomato, chipotles, water, miso paste, soy sauce, cilantro, and cumin. Bring to a boil, lower heat to medium, and cook for 10 to 12 minutes. Add tofu and simmer for 2 more minutes. Serve in soup bowls and garnish with tortilla strips.

Serves: 6

Author's note: Some testers of this recipe have added their favorite herbs and spices to those listed. This is an excellent base for other flavorings.

Restaurant: Golden Swan, Hyatt Regency, Scottsdale, Arizona, Chef Anton Brunbauer.

Book: Vegetarian Southwest, recipes from the region's favorite restaurants,


Anmerkungen zum Rezept:
keine