Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Traditional Greek Salad
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffelcooking oil
1 Esslöffelred wine vinegar
1/2 TeelöffelSchwartz Basi
1/4 TeelöffelSchwartz Ground Black Pepper
1/4 Teelöffelsalt
6 grossLettuce leaves
tomatoes sliced
3 x ca. 30 gCucumber - sliced; (75g)
1 kleinOnion - cut into thin rings
10 Black olives - halved and stoned
6 x ca. 30 gFeta cheese; Cheshire or
 Wensleydale cheese
 Cut into 1/2 inch
 (1.2cm) cubes
 (175g)
die Zubereitung:

Place the oil, vinegar, Basil, Pepper and salt in a screw topped jar and shake to combine. Arrange the lettuce leaves on a large plate.

Lay the tomatoes and cucumber alternately in a ring around the edge. Scatter the onion rings, olives and cubes of cheese in the centre. Shake the dressing again and pour over the salad to serve.


Anmerkungen zum Rezept:
keine