Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Tropical Asain Curry Noodles with Rock Shrimp
Zutaten für 3 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 TasseTropical Asian Curry Paste; see * Note
2 Esslöffelcoconut milk
2 Esslöffellime juice fresh
2 Esslöffelfish sauce
1/2 x ca. 450 gRock shrimp; rinsed, drained
1/2 x ca. 450 gShanghai egg noodles; blanched, refreshed
1 TasseChopped garlic chives
1 TasseBean sprouts
red bell pepper julienned
Bok choy heads; julienned
1 TasseSnow peas or snap peas; blanched, refreshed
die Zubereitung:

* Note: See the "Tropical Asian Curry Paste" recipe which is included in this collection.

In a hot wok, add Tropical Asian Curry Paste, coconut milk, juice and fish sauce and mix well. Add shrimp and quickly cook, about 1 minute. Add noodles, chives and vegetables and mix well, being careful not to overmix. Check for seasoning and serve hot. This recipe yields 3 to 4 servings.

Recipe

(Show # Mt-1A15)

Formatted for MasterCook by Joe Comiskey, aka Mr Mad - jpmd44a@prodigy. Com ~or- Mad-Squad@prodigy. Net


Anmerkungen zum Rezept:
keine