Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Vegetable Soup2
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 Peel of half a lemon
cloves garlic whole
Stars anise
black peppercorns
20 MilliliterGarlic crushed
 ***garnish***
 Radishes thinly sliced
 Carrot rounds; blanched
 Green beans; blanched and
 Split
 Peppers; red and/or yellow,
 Thinly sliced
 Leeks; shredded and
 Blanched
1 kleincucumbers sliced
 Peas; blanched
 Broccoli heads
die Zubereitung:

serve scatter swmall amounts of vegetable garnish in soup bowls. Break jelly into irregular pieces with a fork and place on top of garnish. For each person, use 1/2 cup. Top with fresh herbs, such as chives, basil, or tarragon. If available, add edible flowers such as borage, onion, or nasturtium petals. Serve within 5 minutes, since jelly begins to lose form if held longer.


Anmerkungen zum Rezept:
keine