Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Vanilla Pecans
Zutaten für 4  Menge anpassen
die Zutaten:
4 TassePecan or walnut halves
1/4 Tassesugar granulated
1 Esslöffelvegetable oil
1 Esslöffelvanilla
1 Teelöffelcinnamon
1/2 Teelöffelnutmeg
1/4 Teelöffelsalt
 Pinch Cayenne pepper
die Zubereitung:

In large pot of boiling water, blanch pecans for 1 minute; drain. Stir together sugar, oil and vanilla; toss with pecans. Spread on foil-lined rimmed baking sheet; bake in 300F oven for 20 minutes. Stir and bake for 20 minutes longer.

In small bowl, combine cinnamon, nutmeg, salt and cayenne. Sprinkle over pecans; toss to combine. Return to oven; bake for 5 minutes. Let cool on pan on rack. (Can be stored in airtight container at room temperature for up to 1 week or frozen for up to 1 month.) Makes 4 cups Typed in MMformat by cjhartlin@msn. Com


Anmerkungen zum Rezept:
keine