Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Veal Scallops with Capers, Vermouth And Dill
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 all-purpose flour
1 x ca. 450 gVeal scallops; (about 1/4 inch
 Thick)
5 Esslöffelbutter
1 Esslöffelolive oil
2 Esslöffelvermouth dry
3 Esslöffelcapers drained
1/3 Tassedill fresh, chopped
die Zubereitung:

Place flour in pie pan. Season with salt and pepper. Coat veal with the flour mixture, shaking off excess. Melt 2 tablespoons butter with oil in heavy large skillet over medium-high heat. Working in batches, add veal and cook until light brown, about 1 minute per side. Transfer to platter. Add 3 tablespoons butter to skillet and melt, scraping any brown bits. Add vermouth and capers; bring to boil. Add dill. Season with salt and pepper and pour over veal.


Anmerkungen zum Rezept:
keine