Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Vegetable Green Curry
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Red bell peppers; cut into
 1/4-inch-thick
 Strips
1 mittelOnion Thinly Sliced
1 Esslöffelvegetable oil
1 Esslöffelgarlic minced
1/2 tablespoon Thai green curry paste; up to 1
2 mittelSweet potatoes; (1 lb), peeled,
 Halved lengthwise,
 And cut crosswise
 Into 1/4-inch-thick
 Half-moons
1 DoseUnsweetened coconut milk; (14-oz)
1/2 Tassewater
1/2 x ca. 450 gSnow peas
1 Esslöffelcilantro chopped, fresh
die Zubereitung:

Saute bell peppers and onion in oil with salt and pepper to taste in a 12-inch nonstick skillet over moderately high heat until edges of vegetables are golden, about 5 minutes. Stir in garlic and curry paste and cook, stirring, 1 minute. Add sweet potatoes, coconut milk, and water and simmer, covered, stirring occasionally, until potatoes are almost tender, about 3 minutes. Add snow peas and simmer, uncovered, until sauce is slightly thickened. Stir in cilantro.

Per serving: 608 Calories (kcal); 15g Total Fat; (22% calories from fat); 15g Protein; 108g Carbohydrate; 0mg Cholesterol; 56mg Sodium Food Exchanges: 4 Grain(Starch); 0 Lean Meat; 7 1/2 Vegetable; 0 Fruit; 2 1/2 Fat; 0 Other Carbohydrates


Anmerkungen zum Rezept:
keine