Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 | Cole's Cheese 'N Herb Foccaccia |
1/2 Tasse | Pizza Sauce |
1 Tasse | mozzarella shredded |
1 | Thinly Sliced Roma Tomato |
1/4 Tasse | Broccoli Bits |
1/4 Tasse | sweet pepper sliced |
| Dried; Crushed Basil |
Thaw one focaccia at room temperature for 30 minutes. Evenly spread 1/2 cup pizza sauce over top of focaccia. Follow this by the shredded cheese, tomato slices, broccoli bits and the pepper slices.
Bake the pizza in a 400 degree oven for 15-20 minutes or until the cheese is golden brown. Sprinkle dried basil over the top. Serve immediately.
Shelf Talk is sponsored by Eagle Country Marketbsp.
Recipe provided by Iowa Machine Shed
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |