Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Waimea Bread Pudding By Jacob Evans
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
eggs beaten
1 Tassebrown sugar
1 Teelöffelnutmeg ground
4 Teelöffelvanilla
3 Tassemilk
10 ScheibeHawaiian bread; dried (or (10 to 12)
 Substitute white
 Bread if unable to
 Find)
2 Teelöffelcinnamon ground
4 ounces pac banana instant pudding
2 Tassemilk
Banana sliced; (optional)
8 ounces tub non-dairy whipped topping
die Zubereitung:

Preheat oven to 350 degrees F. In a 2 quart bowl, beat eggs. Add brown sugar, nutmeg, 1 teaspoon cinnamon, vanilla, and milk. Break up bread in a 9 x 13 pan. Pour egg mixture over bread. Push down with a fork until most of liquid is absorbed. Sprinkle with the remaining 1 teaspoon of cinnamon. Bake for 1 hour ot until it is golden brown. Allow to cool. Next place bananas on top of bread pudding. Make pudding according to box and then pour over the top of bread pudding and bananas. Cover the entire top of bread pudding with the whipped topping. Keep refrigerated.


Anmerkungen zum Rezept:
keine