Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
3 Esslöffel | butter |
1/4 Tasse | flour |
4 Tasse | milk |
| salt |
| white pepper freshly ground |
Melt butter. Whisk in flour and cook a minute. Slowly add milk, whisking vigorously. Simmer for a few minutes or until thick and smooth. Season to taste with salt and pepper. Cool to room temperature, with buttered paper over top to prevent a skin from forming. Transfer to containers and freeze until needed. This recipe yields 4 cups of sauce.
Recipe
Web-Site - http://www. Foodtv. Com
Formatted for MasterCook by Joe Comiskey, aka Mr Mad - jpmd44a@prodigy. Com ~or- Mad-Squad@prodigy. Net
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |