Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 Esslöffel | honey |
2 1/2 Teelöffel | Instant yeast; or |
1 Packung | yeast instant |
1 Tasse | all-purpose flour |
3/4 Tasse | Brown rice flour; available in health |
| Food stores |
1/4 Tasse | whole wheat flour |
1 Teelöffel | salt |
2 1/4 Tasse | milk room temperature |
5 Esslöffel | butter unsalted, melted |
2 gross | eggs beaten |
| Maple syrup; or fruit preserves |
| For topping |
1. Make batter the night before you serve the waffles, but do not add eggs.
2. Combine together the three flours, yeast and salt in a large bowl.
3. In another bowl blend together the milk, melted butter and honey until smooth.
4. Remove lumps. Pour liquid into the dry ingredients and mix thoroughly.
5. Cover with plastic wrap and refrigerate overnight. ¤
Mc formatted using Mc Buster by Barb at Pk
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |