Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Turkey & Eggplant Romano
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/4 TasseTurkey stock; or chicken stk
6 x ca. 30 gtomato paste
Eggplant; peeled/diced-med.
onions minced
cloves garlic minced
 Parsley; sprigs chopped (2-3
2 Teelöffelitalien seasoning
1/2 x ca. 450 gTurkey; cooked-1/2" cubes
4 EsslöffelRomano cheese; grated
die Zubereitung:

Combine all ingredients except turkey and romano cheese in a large non-stick skillet. (or other skillet, sprayed with Pam) Simmer uncovered, stirring frequently, until eggplant is tender and most of the liquid has evaporated (10 to 12 minutes). Stir in turkey and heat through. Sprinkle with cheese and serve immediately. 175 calories per person


Anmerkungen zum Rezept:
keine