Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Papas a la Huancaina (Peruvian Potato Salad)
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
8 x ca. 30 gMuenster cheese, freshly grated
Hard boiled egg yolks
Smashed, seeded mild green chili peppers or
1 Esslöffelchilli powder
1/4 Tasseolive oil
1 Tasseheavy cream
1 Esslöffellemon juice
1/4 Tasseonion finely chopped
 salt
 pepper
2 x ca. 450 gPotatoes, cooked, peeled
 Bibb lettuce leaves
Hard boiled eggs, quartered
Black olives or pimeto stuffed olives
die Zubereitung:

Combine cheese, egg yolks and chiles in a bowl and beat with a wooden spoon. Gradually add the oil, cream and lemon juice, while beating constantly. Add salt and freshly ground pepper to taste and blend thoroughly. Adjust seasoning. Arrange potatoes on a serving platter, top with the cheese sauce and garnish with the lettuce leaves, eggs and olives. Serve at room temperature or chilled. You can add turmeric (1/2 tsp) to the sauce, substitute cheddar for the Muenster. I've tried to make the sauce in my blender but it didn't work to well.


Anmerkungen zum Rezept:
keine