Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Huli Huli Chicken with Honey Lime Glaze
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 Huli huli chicken
1 kleinChicken (2-3 pounds)
30 Millilitergarlic
thyme fresh
 salt
 pepper
 Honey lime glaze
1 Tassehoney
1 TasseShoyu (soy sauce)
1 Tasselime juice
4 Teelöffelbrown sugar
die Zubereitung:

Rub the chicken inside and out with salt, pepper and garlic. Place the thyme under the skin and in the cavities. Place chicken on the spit and cook over very hot coals, or cut chicken in half and cook on hibachi. Baste with Honey Lime Glaze every few minutes.

Honey Lime Glaze

Place in sauce pot and bring to boil. Remove from heat and use as basting sauce for huli huli chicken.

Enjoy!

Me ke aloha, Mary


Anmerkungen zum Rezept:
keine