Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Tangerine-Salsa Chicken
Zutaten für 3 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Tasseflour
1 Esslöffeloregano
1 Esslöffelbasil
1 Teelöffelcayenne pepper
1 Teelöffelwhite pepper
1 TasseSalsa
1 Tassewhite wine
4 EsslöffelGarlic oil
Tangerines
die Zubereitung:

Mix together flour, oregano, basil, cayanne & white pepper.

Heat garlic oil in heavy skillet. Slice chicken breasts into "pinky size" strips.

Coat chicken in flour mixture and fry in Hot oil till golden brown.

Remove chicken and discard oil.

Deglaze pan w/ wine and reduce till half. Add Salsa and mix well.Reduce aga then add chichen. Just before serving squeeze tangerines inot pan and stir serve.


Anmerkungen zum Rezept:
keine