Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cajun Gumbo
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Chicken -- any size
Smoked sausage links
eggs
2 1/2 Tasseshrimp peeled
2 TasseOysters
1 1/2 EsslöffelGumbo file'
1 grossOnion chopped
1/2 Tassegreen onions chopped
1/2 Tasseparsley chopped
1 ca. 1 Literwater
 salt
 pepper
die Zubereitung:

No cooking oil is needed; chicken fat will melt. Preheat lge. Pot over med. Heat for 5 min. Add cut up chicken and fry abt. 10 min. Add onion and let chicken and onion brown together. When browned, add green onion and parsley. let cook abt. 15 min. Don't stir chicken too much. Add sausage, shrimp and oysters. Let cook 10 min. And add water. Let mixture come to boil for 15 min. Break raw eggs, 1 at a time, in boiling mixture in separate places in your pot. Continue to cook for 10 min. Do not stir during this time. Add file'. Stir and turn heat off. Add salt and pepper to taste.

Serves 10 to 12

~0400


Anmerkungen zum Rezept:
keine