Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Abobong Manok (Chicken Adobo)
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 x ca. 450 gChicken pieces
1/2 Tassesoy sauce
3/4 Tassevinegar white
Garlic head
bay leaves
1/2 Esslöffelpeppercorns
 salt
die Zubereitung:

Boil Chicken with soy sauce, vinegar, garlic, bay leaves and peppercorns and simmer for half an hour. Remove the chicken pieces from the pot and broil them in a pan for 10 minutes. Let the sauce in the pot boil until it is reduced by half. Add salt to taste. Cover the broiled chicken pieces with the sauce.

Serve hot.

Serve with rice. Note: I find this dish doesn't need any salt as the soy sauce is salty enough. I also remove the chicken skins. Mark Soennichsen


Anmerkungen zum Rezept:
keine