Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Barbecued Spareribs (Prepared Sauce)
Zutaten für 100 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 4 LiterWater to cover
75 x ca. 450 gPork Spareribs
2 x ca. 4 Liter---
die Zubereitung:

Pan: 18 By 24-Inch Roasting Pan Temperature: 325 F. Oven

1. Cut Ribs Into Serving Size Portions (2-4 Ribs) 10 To 12 Ounces Raw Weight Total. Place Ribs In Steam-Jacketed Kettle Or Stock Pot.

2. Cover With Water; Bring To A Boil; Reduce Heat; Simmer 45 Minutes Or Until Tender.

3. Drain Ribs; Reserve For Use In Step 5.

4. Dip Ribs In Sauce To Coat Well. Overlap Ribs In Rows Fat Side Up, In Pans.

5. Pour Remaining Sauce Evenly Over Ribs In Each Pan; Cover Pans.

6. Bake 1 Hour, Uncover Pans; Bake 30 Minutes Longer.

7. Skim Off Excess Fat Before Serving.


Anmerkungen zum Rezept:
keine