Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Easy Chicken And Rice
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tasserice
Cond. cream of chicken soup
1/3 Tassesherry dry
2/3 Tassewater
1 PackungFrozen vegetables
Boneless chicken
Breast Halves
8 TropfenWorcestershire Sauce
 paprika
die Zubereitung:

In a large skillet, combine the rice, soup, sherry, water, and frozen vegetables; mix well. Heat to boiling, stirring. Remove from the heat. Arrange the chicken breasts on top of the rice mixture. Sprinkle each chicken with a couple drops of Worcestershire sauce. Spread with the back of a spoon. Sprinkle with paprika. Heat to boiling, reduce heat to medium, cover, and simmer for 15 minutes. Remove cover and stir the rice around ans under the chicken. Reduce the heat to low. Continue cooking, covered, an additional 15 to 20 minutes, or until the rice is tender. Serves

Fred Peters.


Anmerkungen zum Rezept:
keine