Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
California Raisin Pudding Cake
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tasseall-purpose flour
2/3 Tassesugar
1 1/2 Teelöffelbaking powder
1/4 Teelöffelsalt
1 Tasseraisins
1/2 Tassemilk
2 Tassewater
1 Tassebrown sugar packed
2 Esslöffelmargarine
 Whipped Cream
die Zubereitung:

Sift together flour, sugar, baking powder and salt in mixing bowl. Stir in the raisins

to coat with the flour mixture.

Pour in the milk and stir just until moistened. Do not overmix. Grease a 9-inch

square baking pan and spread the batter in pan.

Combine water, brown sugar and margarine in saucepan. Heat just until the margarine melts and the sugar is dissolved. Carefully pour over the batter in the baking

pan. Do not stir.

Bake in preheated 350-degree oven for 30-40 minutes. Serve while warm topped

with whipped cream if desired. Add a dash of cinnamon to the sweetened whipped

cream if desired.


Anmerkungen zum Rezept:
keine