Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chili
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 kleinCan tomato paste
(15 oz.) cans tomato sauce
1 grossCan stewed tomatoes
Green pepper (diced)
Onion (diced)
Jalepeno peppers (diced)
1 x ca. 450 gGround beef or sliced steak
2 TeelöffelChili powder cayenne pepper to taste
1 DoseKidney beans
die Zubereitung:

Brown beef, peppers, and onion. Drain off any grease. Stir in the rest of the ingredients. Add the beans last.

Bring to a boil, and reduce heat to Very low. cook with the lid off an Hour. Then cook 1 hour with the lid on. Cook on Very low!


Anmerkungen zum Rezept:
keine