Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pan-Barbecued Shrimp
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gLarge Shrimp *
1 EsslöffelParsley fresh, minced
1/4 x ca. 450 gbutter unsalted
3 Esslöffelolive oil
1 Teelöffelpaprika
1 EsslöffelWorcestershire Sauce
1 Esslöffellemon juice fresh
1/2 Lemon thinly sliced
1 Teelöffelred pepper ground
3/4 TeelöffelLiquid Smoke
1/2 Teelöffeloregano dried
1/4 Teelöffeltabasco sauce
1/2 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelpepper freshly ground
die Zubereitung:

* Shrimp should be uncooked and unpeeled. ~- Wash shrimp and slit down the back so they will be easy to peel. You may peel before cooking, but traditionally the shrimp are cooked in the barbecue sauce in the shell. Combine remaining ingredients in a saucepan; simmer for 10 minutes. Pour over shrimp and mix thoroughly. Cover and refrigerate at least 2-3 hours, stirring occasionally. Heat oven to 300°F. Place shrimp and sauce in a shallow pan or black iron skillet. Bake shrimp, turning frequently until they just turn pink, about 15-20 minutes. Do not over bake. Shrimp should be tender.


Anmerkungen zum Rezept:
keine