Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cajun Oytser & Scallop Stew
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
36 Oysters, shucked
24 Bay scallops
1 ca. 1 LiterHalf-and-half
12 Scallions, whole, chopped
1 Teelöffelparsley chopped
2 Teelöffelflour
1/2 Teelöffelcayenne pepper flakes
1/2 Teelöffelwhite pepper
1 Teelöffelsalt
1/8 x ca. 450 gbutter
1 Tassewater hot
1/4 Tassecelery chopped
1/2 Teelöffelbasil
1/4 Teelöffelthyme
1/2 Teelöffeloregano flakes
1/2 Teelöffelblack pepper
1 x ca. 30 gsherry
1 TasseCroutons
cloves garlic minced
1 1/2 TeelöffelWorcestershire Sauce
die Zubereitung:

Melt eh butter in a sauce pan at approx. 300 degrees F. Add the vegetables and saute until slightly browned. Remove form the heat. In a seperate pan heat the Half & Half being careful no tto boil it. Reduce heat to approx. 150 degrees F. and slowly stir in the flour. When it is blended well, add the seasonings & spices. Add the browned vegetables and the drianed oysters & scallops. Simmer for 15 minutes, stirring frequently. Add the sherry and contimue to simmer until the stew thickens. Add the croutons and serve!


Anmerkungen zum Rezept:
keine