Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Tasse | Dried chickpeas |
1 Teelöffel | Baking Soda |
1 Teelöffel | Salt |
1/2 Tasse | Finely minced onion |
2 Esslöffel | Finely minced parsley |
1 Teelöffel | Ground cumin |
1 Teelöffel | Ground coriander |
2 | Garlic cloves, mashed |
| Pepper to taste |
1 Esslöffel | Lemon juice |
1/8 Teelöffel | Cayennepfeffer |
| Oil for deep frying |
Soak chickpeas over night. Drain & put into a blender. Add baking soda & salt. Blend till you have a texture of fine breadcrumbs. Do not blend into a paste.
Empty into a bowl. Add onion, cumin, coriander, garlic, pepper, lemon juice & cayenne. Mix gently with a fork. Do not pat down.
Put 2" oil in a wok. Form the mixtue into 18 patties. Only shape them so that they just hold together. Put into hot oil & fry until they are redish brown on both sides. Drain on paper towels.
Serve hot with tahini sauce stuffed in pita.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |