Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Macaroni & Chicken Casserole
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 pound chicken, cooked and
 Boned
2 Tassemacaroni uncooked
2 1/2 Tassemilk
2 DoseCream of mushroom soup
8 oz. Philadelphia cream
 cheese
1 DoseFrench fried onion rings
die Zubereitung:

Cook and bone chicken. Place chicken in bottom of 13 x 9 inch pan. Pour uncooked macaroni over chicken. Pour milk over macaroni. Spread soup over mixture. Cut cream cheese into small pieces and lay over soup. Cover and place in refrigerator overnight or at least 8 to 10 hours. One hour before baking, take out of refrigerator and let set. Heat oven to 350 degrees and bake for 50 minutes uncovered. Cover with onion rings and bake for 5 to 10 minutes more.


Anmerkungen zum Rezept:
keine