Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Panfried Chicken With Ancho Chiles And Mushrooms
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
8 Esslöffelbutter unsalted
1 mittelonion sliced
 salt
 black pepper freshly ground
garlic cloves sliced
1/2 x ca. 450 gOyster mushrooms, ; cleaned and sliced
1/2 x ca. 450 gWhite mushrooms, ; cleaned and sliced
1 Tassewhite wine dry
Dried ancho chiles, wiped clean, -- stemmed and seede
2 1/2 Tassechicken stock
 Juice of 1 lime
1/4 Tasseolive oil
3 grossBoneless chicken breasts with skin, -- split
die Zubereitung:

a medium saucepan over moderate heat. S

Meanwhile, place the Ancho chiles over a burner and toast all over just unt

Add the chicken stock to the pot and boil about 12 minutes. Transfer to a b

Preheat the oven to 350 degrees.

Season the chicken breasts well with salt and pepper. Heat a large dry skil

Meanwhile, finish the sauce by thinly slicing the remaining toasted Ancho p

Coat the serving plates with the sauce. Top each with a browned chicken bre


Anmerkungen zum Rezept:
keine