Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Navajo And Pueblo Indian Fry Bread
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 Tassewhite flour
1 Teelöffelbaking powder
1 Teelöffelsalt
1 1/2 Tassewater warm
1 TasseLard for frying (or your choice of oil)
die Zubereitung:

Mix dry ingredients together. Add warm water to dry ingredients. Knead until dough is soft and elastic and does not stick to bowl. (If necessary, add a little more warm water. ) Shape dough into balls the size of a small peach. Let these sit for 15 minutes. Pat out a bit, pinch edges and then pat back and forth by hand until dough is about 1/2 to 3/4" thick and is round. Make a small hole in the center of the round. Melt lard in a heavy frying pan. Carefully, put rounds into hot fat, one at a time. Brown on both sides. Drain on paper towels. Serve hot.

Recipe Clipped By: Jim Bodle 8/92


Anmerkungen zum Rezept:
keine