Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cajun turnovers (festival)
Zutaten für 8  Menge anpassen
die Zutaten:
Rice Mixture
1/2 TasseOnion chopped
1/4 Tassegreen bell pepper chopped
1/4 Tassecelery chopped
2 Teelöffelbutter
1/2 TasseCanned mushrooms, chopped
1 PackungLong-grain wild rice mix 4.3 ounce size
2 Tassewater
1 TeelöffelWorcestershire Sauce
2 Teelöffelsauce hot
1/2 Teelöffelgarlic powdered
1/2 Teelöffelred pepper
Dough
2 DoseCrescent rolls
egg beaten
die Zubereitung:

Filling: Saute onion, green bell pepper, and celery in butter until tender. Add mushrooms. Add rice and water. Stir. Add Worcestershire sauce, hot sauce, garlic powder, and red pepper. Mix well. Bring to a boil, cover tightly, simmer for 10 minutes. Dough: While rice is simmering, preheat oven to 375 degrees F. Separate crescent rolls into rectangles. Seal the seams in each rectangle by pressing the dough together. Place rice mixture (trurnovers are easier to shape if rice mixture is chilled) in the center of each rectangle. Fold dough over and press with a fork to seal the edges. Brush the tops of turnovers with beaten egg. Place on lightly greased cookie sheet. Bake 12-13 minutes.


Anmerkungen zum Rezept:
keine