Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/4 Tasse | brown sugar packed |
2 Esslöffel | paprika |
2 Teelöffel | salt |
2 Teelöffel | mustard dry |
2 | bay leaves |
1/2 Teelöffel | chilli powder |
1/4 Teelöffel | cayenne pepper |
1/4 Tasse | Worcestershire Sauce |
1/2 Tasse | cider vinegar |
2 Tasse | tomato juice |
1/2 Tasse | catsup |
1 Tasse | water |
Mix together brown sugar, paprika, salt, dry mustard, bay leaves, chili powder, cayenne pepper, Worcestershire, vinegar, tomato juice, catsup and water in large saucepan.
Place over high heat and bring to boil. Reduce heat to simmer and cook until slightly thickened, about 30 minutes. Discard bay leaves.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |