Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Salad of mixed greens (ew)
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 TasseStrong brewed tea, such as orange pekoe or Earl Grey
3 EsslöffelOlive oil, preferably extra virgin
2 EsslöffelRaspberry-flavored vinegar
2 Teelöffeldijon mustard
1/4 TasseSnipped chives
 Salt & freshly ground black pepper to taste
1 x ca. 450 gMesclun
 Chive blossoms & raspberries for garnish
die Zubereitung:

leafy vegetables are combined and sown together in one garden bed. When the plants are only three to four inches high, they are harvested. Mesclun is available at fancy greengrocers. Of course, you can use your own mix of baby lettuces, such as lamb's lettuce, oak leaf, spinach greens, cress or rocket.

In a small bowl, whishk together tea, oil, vinegar and mustard until smooth. Stir in chives and season with salt and pepper. Toss mesclun with the vinaigrette in a large bowl. Scatter chive blossoms and raspberries over the top and serve.

Entered by: Diane Pahl (1:2410/120) Recipes

Magazine of Food and Health (tm) Issn 1064-16399


Anmerkungen zum Rezept:
keine