Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/2 x ca. 450 g | Raw rice, long grain |
1/8 Tasse | shortening |
1 | Bunch green onions, fine chop |
1 x ca. 450 g | shrimp chopped |
| butter |
1 x ca. 450 g | red onions chopped |
2 | Cloves garlic coarsely chopped |
1/4 | Pod red pepper, chopped |
3/16 | Bunch parsley, chopped fine |
| water |
Cook rice until almost done. Saute onions in shortening, add shrimp and cook until brown. Add garlic, green onions, parsley, salt, red pepper and water. Pour over rice. When water is absorbed, place in large baking dish and dot with butter. Brown at 350 F. about 15 minutes.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |