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Bachelor chili
Zutaten für 10 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 x ca. 450 gBoneless venison
 Or elk, moose or beef
 Chuck roast
1 Esslöffelcooking oil
2 mittelonions chopped
1 mittelgreen pepper chopped
20 MilliliterGarlic minced
1/4 Teelöffelred pepper crushed flakes
4 DoseDiced tomatoes; undrained 4 1/2 oz each
1 Tassewater
12 x ca. 30 gtomato paste
1 Esslöffelsugar
1/2 Teelöffelground cumin
1/2 Teelöffeloregano dried
1/4 Teelöffelpepper
die Zubereitung:

Cut meat into 1/4" pieces. In a 4 qt Dutch oven, brown meat in oil; remove with a slotted spoon and set aside. In the same pan, saut onions, green pepper, garlic and red pepper flakes until vegetables are tender. Return meat to pan. Add remaining ingredients; bring to a boil. Reduce heat; cover and simmer for 3 hours or until the meat is tender.


Anmerkungen zum Rezept:
keine