Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
California Beef Jerky
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Beef flank steak trimmed
1/2 TasseSoy sauce
 Garlic salt
 Lemon Pepper
die Zubereitung:

Cut steak lengthwise with grain into long strips, no more than 1/4-inch thick. Toss with soy sauce. Arrange beef strips in a single layer on a wire rack placed on baking sheet.

Sprinkle with garlic salt and lemon pepper. Place second rack over beef and flip over. Remove top rack. Sprinkle again with seasonings. Bake (140 in Dehydrator) in very slow oven (as low as it will go.) 6 to 8 hours. Start checking at about 6 hrs. Lean fresh brisket or lean bottom round can also be used.

27, 98


Anmerkungen zum Rezept:
keine