Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
8 Tasse | water |
2 Tasse | Green split peas |
1 | Celery coarsely chopped |
1 gross | Carrot chopped |
1 klein | Onion chopped |
1/4 Teelöffel | thyme |
1 Prise | red pepper |
1 | Bayleaf |
| salt |
| pepper |
water, peas, celery, carrot, onion, thyme, red pepper, and bay leaf in large kettle. Season to taste with salt and pepper. Boil vigorously 20 minutes, then reduce heat, cover, and simmer until split peas are tender. Press soup through fine sieve and reheat just to boiling point.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |