Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Tejas Gazpacho
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 x ca. 450 gFresh tomatoes; peeled & seeded
24 x 30 mltomato juice
4 x 30 mlbalsamic vinegar
5 Esslöffeltomato paste
Serrano peppers
1 Prisetabasco sauce
1/4 TeelöffelWorcestershire Sauce
1 Esslöffelsugar to taste
1 Teelöffelsalt
2 Teelöffelground cumin
1/2 Teelöffelblack pepper freshly ground
2 EsslöffelLime juice; use fresh-squeez ed
2 Tassewater
Red bell pepper, peeled & seeded -- diced in 1/4" pie
Green bell pepper, peeled & seeded -- diced in 1/4" pie
Yellow bell pepper, peeled & seeded -- diced in 1/4" p
2 Tassescallions thinly sliced
2 TasseCucumber, peeled & seeded; diced in 1/4" pieces
2 TasseJicama, peeled; diced in 1/4" piece
1 TasseZucchini; diced in 1/4" piece
1 TasseYellow squash; diced in 1/4" pieces
Whole tomatoes, outside skin and -- diced i
 Flesh only
2 EsslöffelCilantro, basil, or parsley chopped
die Zubereitung:

Puree the first 13 ingredients ("3 Pounds Tomatoes" through "2 Cups Water") in a blender. Strain and chill the mixture.

When chilled, stir in all of the remaining ingredients.

Serve chilled. Will keep well in the refrigerator for up to three days.


Anmerkungen zum Rezept:
keine