Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 | Romaine lettuce |
1 1/2 x ca. 450 g | Fish fillets; * see note |
1 Tasse | parsley fresh, finely chopped |
1 Tasse | onions chopped |
1 | carrot grated |
1/2 Tasse | white wine |
| black pepper |
flounder, or red snapper for this recipe. You will need 2 fille
1. Remove and wash 8-10 large leaves from the romaine lettuce or use o
2. Place 1 fillet into dish; cover with onion, carrot and parsley or c
3. Cover dish tightly with foil and bake for 15 minutes in preheated 4
4. Remove foil, fold back the lettuce leaves and serve immediately. Se
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |