Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Fish Baked in Lettuce Leaves
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Romaine lettuce
1 1/2 x ca. 450 gFish fillets; * see note
1 Tasseparsley fresh, finely chopped
1 Tasseonions chopped
carrot grated
1/2 Tassewhite wine
 black pepper
die Zubereitung:

flounder, or red snapper for this recipe. You will need 2 fille

1. Remove and wash 8-10 large leaves from the romaine lettuce or use o

2. Place 1 fillet into dish; cover with onion, carrot and parsley or c

3. Cover dish tightly with foil and bake for 15 minutes in preheated 4

4. Remove foil, fold back the lettuce leaves and serve immediately. Se


Anmerkungen zum Rezept:
keine