Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Mahogany Chicken Wings With Green Papaya Salad
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TassePlus 2 tablespoons hoisin
 Sauce
3/4 TassePlum sauce
1/2 Tasselight soy sauce
1/3 Tassecider vinegar
1/4 TasseEach: dry sherry and honey
green onions minced
6 grosscloves garlic minced
4 x ca. 450 gChicken drumettes
 Green Papaya Salad
 Sprig of Thai basil
 Green Papaya Salad:
1 x ca. 450 gUnripe green papaya, peeled
 And grated, or cut into
 Julienne strips
Green bird's eye chilies,
 Seeded and diced
cloves garlic minced
2 x ca. 30 gLong beans, blanched and cut
 Into 1-inch pieces
2 TeelöffelRoasted cashews
1/4 TeelöffelDried shrimp, minced
3 Teelöffellime juice fresh
1 TeelöffelCrushed palm sugar
1 TeelöffelBottled Thai fish sauce
die Zubereitung:

In a large bowl, combine hoisin, plum and soy sauces, vinegar, sherry, honey, green onions and garlic;mix well.Add chicken drumettes, cover and marinate at least 24 hours in refrigerator.

Next day, preheat oven to 375 degrees. Arrange drumettes on baking pan and roast, basting frequently, until marinade thickens and chicken is a mahogany color, about 30 to 40 minutes.

Place Green Papaya Salad on a large platter and arrange Mahogany Chicken Wings over top. Garnish with Thai basil.

Green Papaya Salad: Combine all ingredients in a large bowl and mix well.


Anmerkungen zum Rezept:
keine