Rezept: |

Rezept drucken
|

ins Rezeptbuch legen
|

als email versenden
|

MealMaster - Ansicht
|

Rezept als PDF
|

Rezept benoten
|

Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/4 Tasse | Plain yogurt, low fat |
1 Teelöffel | Liquid honey |
1 | egg |
1/3 Tasse | skim milk |
1/2 Teelöffel | Orange rind grated |
1/4 Teelöffel | vanilla |
1 Prise | salt |
2 Scheibe | White or whole wheat bread |
1/2 Teelöffel | margarine |
| nutmeg ground |
In small bowl, combine yogurt and honey; set aside.
In shallow bowl, beat together egg, milk, orange rind, vanilla and salt. Dip each bread slice into egg mixture, coating each side well.
In large nonstick skillet, melt margarine over medium heat; cook bread for 2 minutes per side or until golden brown.
Sprinkle with nutmeg.
Per serving: about 335 calories, 17 g Protein, 10 g fat, 45 g carbohydrate excellent source of calcium good source of iron Source: Canadian Living [magazine] Nov 94 also appears in "Choice Menus"
[-=Pam=-] PA_Meadows@msn. Com
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |