Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Mango Coconut Bread
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tassesugar
eggs
2/3 Tassevegetable oil
1 1/4 Tasseall-purpose flour
1 1/4 TeelöffelBaking soda
1 1/4 Teelöffelcinnamon
1/4 Teelöffelsalt
1 TassePureed mango -- peeled
 (about 3 large, ripe
 Mangoes)
1 Teelöffelvanilla
1/4 Tasseraisins
1/4 Tassecoconut meat shredded
1/4 Tassewalnuts chopped
die Zubereitung:

In medium bowl, cream sugar, eggs and oil until thick. Sift together dry ingredients and add to creamed mixture, blending well. Stir in mango puree, vanilla, riasins, coconut and nuts.

Pour into a prepared (oiled and floured) loaf pan 9x5-inch. Bake 350F / 180 °C for 45 to 50 minutes. Makes 1 loaf. Cook on rack.

Substitute 1 egg white and 1 whole egg.


Anmerkungen zum Rezept:
keine