Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Nectarine Ginger Chutney
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3/4 x ca. 450 gFresh ginger -- peeled and Minced
6 Tassesugar granulated
3 Tassecider vinegar
Cloves garlic -- peeled and
 Mashed
8 x ca. 450 gNectarines (about 24 medium)
 Pitted and cubed
2 mittelonions chopped
1 1/2 Tasselemon juice
1 Tassegolden raisins
1 Tasseraisins
die Zubereitung:

Cover ginger with water in a saucepan and bring to a boil, turn down heat and simmer until tender, 35-40 minutes. In a large non-aluminum pot, mix ginger water, ginger, sugar, vinegar, and garlic. Bring to a boil and add remaining ingredients. Cook until thick, about 1 1/2 hours.


Anmerkungen zum Rezept:
keine