Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Acorn Squash Seeds
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Acorn squash
1 Teelöffelmargarine
 salt
die Zubereitung:

the hulls on the squash seed are smaller. Therefore they are less dry tasting than pumpkin seeds and don't get caught in your throat as easily.

Cut uncooked squash in half and scoop out seeds. Clean pulp and strings off the seeds in a collander under running water. Set the seeds on a towel to dry. Preheat oven to 350 deg. The seeds in a small bowl. Either melt margarine and pour onto seeds or put solid margarine into bowl and mix with you hands (my preferred method). Spread seeds evenly on a cookie sheet. Place in oven and cook 10 min. Or until just starts to turn brown.


Anmerkungen zum Rezept:
keine