Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Fettuccine Alfredo Nuovo
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
12 x ca. 30 gRonzoni Fettuccine uncooked
1 1/4 TasseLowfat 2% milk
2 x ca. 30 gNeufchatel cheese; cubed
1/4 TasseReduced-fat sour cream
1/2 Teelöffelgarlic powdered
1/4 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelblack pepper ground
1 Tasseparmesan grated
2 Teelöffelparsley dried flakes
die Zubereitung:

Cook pasta according to package directions; drain. Meanwhile, in medium saucepan over Low heat, whisk together milk, Neufchatel cheese, sour cream, and seasonings until hot and smooth. Do Not Boil; remove from heat. Stir in Parmesan cheese and parsley until smooth. Toss hot pasta and sauce; serve immediately. 6 servings (about 1 cup each).

Recipe may be reprinted courtesy of the Hershey Kitchens. Meal-Master format by Karen Mintzias


Anmerkungen zum Rezept:
keine