Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
All About Chinese Noodles
Zutaten für 1  Menge anpassen
die Zutaten:
Taste, Tvfn
die Zubereitung:

* Cellophane noodles: Aka bean thread; mung bean flower noodles. Soak in hot water first before using, but not before frying. Do not boil. Good in soups and stir-fries. * Rice flour noodles: Aka Mai fun (like angel hair pasta). Good for stir-frying. * Chow fun: lg noodles; toss with vegetables and meat. Dried noodles: Aka Rice sticks. Don't boil before using. Thin- soak in warm water to soften; thick- cover with boiling water, let stand to soften. In hot oil these are the noodles that will puff up. Wheat Noodles: Fresh- Cantonese style, aka regular mein or lo mein noodles (will say so on pkg), can be thick or thin. Cook to taste, 4 mins or so in boiling water to soften. Do not cook Chinese noodles al dente; they must be soft. Typed by Sherilyn Schamber


Anmerkungen zum Rezept:
keine