Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Vanilla Whipped Cream
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tasseheavy cream
Vanilla bean -- split
 Lengthwise
1 EsslöffelConfectioners' sugar
die Zubereitung:

Over medium heat, scald cream and vanilla bean; remove from heat. Cover and steep for 10 minutes. Scrape seeds into cream; discard pod.

Strain cream into a bowl set in an ice-water bath. Let stand, stirring occasionally, until cold, 10 to 15 minutes.

Transfer to a large chilled metal bowl, add sugar and whip by hand into soft peaks, about 5 minutes.

Total prep and cooking time: 30-45 minutes.

Per tablespoon: 30 calories; 3.2 g fat (2 g saturated fat; 96 percent calories from fat); 11 mg cholesterol; 3 mg sodium; 0.5 g carbohydrates

~0400


Anmerkungen zum Rezept:
keine