Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Caldo Gallego (Beef, Beans & Green Soup, Gali
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
12 Tassewater
1/2 x ca. 450 gDried white beans
1/4 x ca. 450 gSalt pork or slab bacon
1/4 x ca. 450 gCured ham, in a thick chunk
1/2 x ca. 450 gBeef chuck
Ham or beef bone
1 kleinonion peeled
Leek or 2 large scallions, well-cleaned
 salt
 pepper
3 mittelNew potatoes, peeled and quartered
Turnips, scraped and halved
2 TasseCoarsely chopped kale, collard greens or Swiss chard, thick stems
 Removed
die Zubereitung:

In a large pot bring water, beans, salt pork, ham, beef, ham bone, onion, leek, a bit of salt and pepper to a boil. Skim the foam that develops. Cover, reduce heat to a simmer, and cook for 2 hours, or until the beans are just about tender. Add the potatoes, turnips, greens, and more salt if necessary. Cook until potatoes are done, about 30 minutes. Serve in large bowls, making sure to divide up the meats and vegetables. Note: This will definitely stick to your ribs on cold winter nights. Caldo Gallego (Beef, Beans, and Greens Soup, Galician Style)


Anmerkungen zum Rezept:
keine