Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Nalagang Manok (Chicken Soup)
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gChicken; cut into serving pieces
5 Tasse6 cups water
1 mittelonion sliced
Sweet corn on the cob; quartered
2 mittelPotato; peeled and quartered
1/4 Teelöffelblack peppercorns
1 EsslöffelFish sauce (patis)
4 TasseBok choy; cut into 2-inch pieces
 salt
die Zubereitung:

In a covered deep pot over medium heat, bring the water, chicken pieces, onion, peppercorns and salt to a boil. Reduce heat to medium low and simmer for 25-30 minutes or until chicken is almost tender. Add potatoes, corn and fish sauce and cook for 10-12 minutes. Add bok choy and continue cooking for another 5-7 minutes or until vegetables are tender. Correct seasonings to taste. Remove fat that may accumulate on top of the soup. Serves immediately with steamed rice.


Anmerkungen zum Rezept:
keine